by on May 6, 2019
494 views

Sub influența culturii, a mass-mediei și a marketingului, un număr din ce în ce Titan Gel Original mai mare de bărbați se îndreaptă către profesioniști în legătură cu incertitudinile legate de apariția și funcționarea penisului. Acest lucru se referă atât la bărbații cu un micropenis adevărat (penis lungime <7,5 cm în erecție), cât și la bărbații cu o cerere de ajutor cu o lungime normală sau chiar peste medie. În ciuda creșterii cererii de ajutor, nu există linii directoare uniforme și un număr mare de indicații, tehnici chirurgicale și măsuri de rezultat sunt descrise în literatura de specialitate. În acest articol este luată în considerare literatura existentă privind opțiunile de tratament pentru bărbații cu o lungime normală a penisului și se oferă recomandări pentru alegerea pacientului și alegerea tratamentului.

Deși micropenul adevărat este văzut ca singura indicație pentru chirurgie, majoritatea intervențiilor chirurgicale penisului are loc la bărbați cu o lungime normală a penisului și o povară puternică sau simptom. Ligament chirurgie este cea mai bine studiata interventie chirurgicala la pacientii cu BDD genitale. Deși creșterea medie a înălțimii este semnificativă (2-4 cm), rata de satisfacție postoperatorie descrisă este scăzută (27-33%). Prin urmare, pare realist - și din cauza posibilelor complicații - să limiteze intervențiile operative la grupul în care se poate presupune în mod rezonabil, pe baza caracteristicilor preoperatorii ale pacientului, că se poate aștepta câștig postoperator, atât lungimea cât și satisfacția. Tratamentul psiho-sexual, pe de altă parte, sa dovedit a fi foarte eficient și, prin urmare, ar trebui să fie tratamentul primei alegeri ori de câte ori este posibil.

Het meest gekozen preparaat voor penisvergroting. Een sensationele en effectieve substantie, ontwikkeld in de VS en toen het op de Europese markt kwam, maakte het een furore. Titan Gel is ontworpen voor mannen die niet tevreden zijn met de maat van hun penis.

Dit is een niet-invasieve en volledig natuurlijke behandeling, waarna het lid langer en dikker wordt. Als u op zoek bent naar een pijnloze en goedkope manier om uw penis te vergroten, is Titan Gel iets voor u. Er zijn nog meer voordelen. Dat zijn een absoluut betere erectie en een overgekolkend libido en dus betere seks kwaliteit.

De volgende effectieve tabletten voor penisvergroting. Het succes is gebaseerd op een zorgvuldig geselecteerde samenstelling van plantaardige actieve ingrediënten die zijn getest op hun effect op testosteronniveaus en op mechanismen voor penisvergroting.

Volgens internetgebruikers gaf maar liefst 85% van de mannen aan dat met Eron Plus de penislengte met enkele centimeters was toegenomen en dat het volume aanzienlijk toenam. De behandeling brengt ook extra voordelen met zich mee in de vorm van een effectievere erectie en verhoogd libido.

Na een 90-daagse behandeling kunt u genieten van een grotere en efficiëntere penis en voor een toename van de effecten kunt u ook de supplementformule Eron Plus Before gebruiken ( 2 uur voor de daad ).

Speciale aanbieding! Bestel 3 verpakkingen Titan Gel en krijg er nog 3 GRATIS!

Posted in: Health
Topics: titan gel